Nagyon finom lehet!! Köszönöm a hétvégén sütöm is.
20dkg vaj
25 dkg porcukor
csipet só
25 dkg túró
4 tojás
2 dl tejföl
1 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
20 dkg liszt
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás puding
40 dkg őszibarack ,befőtt is jó lecsepegtetve
szóráshoz cukros fahéj
A vajat habosra keverjük
a porcukorral, adunk hozzá
egy csipet sót, majd tovább keverjük
a túróval és a
4 tojással, amiket egyenként adunk a tésztához. Következik
2 dl tejföl,
1 cs. vaníliás cukor,a
reszelt citromhéj. Legvégül a pudinggal elkevert
lisztet adjuk hozzá, amit előzőleg
a sütőporral is össze kevertünk . A masszát öntsük egy 27x32-es méretű tepsibe (vajazzuk ki, vagy tegyünk bele sütőpapírt).
35-40 dkg barackot , nagyságtól függően felezzük, negyedeljük és nyomkodjuk a tésztára. Szórjuk meg
cukros fahéjjal és 180 fokon kb 35 percig süssük. (tűpróba!)
Nagyon finom saját receptem
Nagyon finom lehet!! Köszönöm a hétvégén sütöm is.
Jó munkát és jó étvágyat hozzá Valóban nagyon finom
Most sütöm, az illata máris Isteni, csak azt nem írtad a receptben, hogy mennyi pudingport kell belerakni?? Gondolom vanilíást.
Írtam a puding mennyiségét is ,a recept hozzávalók felsorolásánál a kis nyíllal lejjebb húzva látható minden hozzávaló
Csildikém! Már érzem az illatát, a jövő hét unokás lesz, akkor megsütöm tuti. Köszi.
Szia. Szeretném elkészíteni. Azt szeretném kérdezni, hogy a pudingot por alakban kell beletenni? Jól értem?
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!