Babapiskóta,, 1/2 kg krémtúró, 1 üveg barackkomót, 3 csomag vaniliás cukor, ízlés szerint porcukor, 20 g zselatin, 2,5 dl habtejszin.
A barackkompótot lecsepegtetjük, a gyümölcs levét felfogjuk. A lehütott tejszint habbá verjuk 1 cs. vaniliás cukorral. A zselatint 1 dl kompótlébe áztatjuk és a zacskón lévö utasitás szerint elkészitjük.A lehütött, de még folyós zseletint a túróba keverjük, hozzá adunk 1 cs. vaniliás cukrot és tetszés szerint porcukrot, végül a tejszint is belekeverjük.. A tortaformát kibéleljuk babapiskótával az alját és a szélét is. Lerakunk egy réteg krémet, majd piskótát, barackot és újra krémet, ezt ismételjük még a forma meg nem telik. Tetejét barackkal diszitjük. legalább 2 - 3 órára a hütőbe tesszük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!