Piskóta:
-4 tojás,12 ek cukor,12 ek liszt,6 ek víz,1 csomag vaníliás cukor,1 csomag sütőpor,2 ek kakaó
Töltelék:
-2 csomag vanília ízű puddingpor,1,5 dl tejszín,1 üveg baracklekvár,20 db.babapiskóta, 1-2 barack apróra vágva
Díszítés:
-1 csomag Aranka krémpor,2dl.tejszín, pár csepp ételszínező
4 tojásból vizes piskótát sütünk,amikor kihűlt,kettévágjuk vízszíntesen.Az alsó részét megkenjük a baracklekvárral,majd ráhelyezzük a tejbe áztatott babapiskóták felét.A puddingokat a tasakon látható módon megfőzzük,lehűtjük és hozzakeverjük a kemény habbá vert tejszínt.Az így kapott krém felét rákenjük a babapiskótákra,megszórjuk a feldarabolt barackkal,majd ráhelyezzük a babapiskóták másik részét és megkenjük a megmaradt krémmel,befedjük a piskótánk tetejével. Az Aranka krémport kikeverjük cukorral és tejjel,bevonjuk vele a tortát és tejszínhabbal díszítjük ízlés szerint.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!