450 g natúr joghurt
1 cs. étkezési zselatin
1 cs. vaníliás cukor
3-4 evőkanál eritrit
3 dl Meggle hablalap, vagy Hulala
fél kg eper
A díszítéshez:
2 dl Meggle habalap, vagy Hulala
franciadrazsé
A tetejére, ami később az alja lesz:
GM babapiskóta, ez el is maradhat
A joghurtot elkeverjük a zselatinnal, és egy lábasban forráspontig melegítjük. Nem forraljuk fel! Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, az apróra vágott gyümölcsöt, hagyjuk langyosra hülni, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert "tejszínt" is.
A bárányformát vagy őzgerincformát, folpack-kal kibéleljük és a kész joghurtkrémet belekanalazzuk, a tetejét, ami később az alja lesz GM babapiskótával kirakjuk, és egy éjszakára hűtőszkrénybe tesszük, másnap tálra borítjuk, és felvert habalappal díszítjük!
Kellemes Ünnepeket kívánok!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!