Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Saláta ételek recept » Bazsalikomos sajtsaláta

felvitel dátuma: 2013-08-12 20:00:49       mai nézettség: 1       nézettség: 1999
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

 Bazsalikomos sajtsaláta: 10 főre= 1 cs.bazsalikom, 4 db kaliforniai paprika (3 szín) 10 db őszibarack befőtt, 1 cs snidling, 0,4 kg füstölt sajt, 0,3 kg trappista sajt 0,2 kg majonéz Az anyagokat apró kockára vágjuk és a majonézbe keverjük. Én egy kevés tejfölt és citromlevet is szoktam bele tenni. Tipp!!!: A barackot ha nem vágjuk bele akkor a salátát annak közepébe halmozhatjuk és így tálálhatjuk a tányéron!   étvágyat hozzá!

Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

 Bazsalikomos sajtsaláta: 10 főre= 1 cs.bazsalikom, 4 db kaliforniai paprika (3 szín) 10 db őszibarack befőtt, 1 cs snidling, 0,4 kg füstölt sajt, 0,3 kg trappista sajt 0,2 kg majonéz Az anyagokat apró kockára vágjuk és a majonézbe keverjük. Én egy kevés tejfölt és citromlevet is szoktam bele tenni. Tipp!!!: A barackot ha nem vágjuk bele akkor a salátát annak közepébe halmozhatjuk és így tálálhatjuk a tányéron!   étvágyat hozzá!

Szakács: Melinda


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.