4 tojás
2,5 dl tej
1,5 dl szódavíz
27 dkg finomliszt
1 db hagyma finomra reszelve
12 db friss bazsalikomlevél (felaprítva)
1 kk só
1,5 dl olaj
Tetejére:
paradicsomszósz olívabogyóval és bazsalikommal gazdagítva
15 dkg reszelt sajt
Egy tálban géppel jól osszekeverjuk a hozzávalókat. Elomelegítjuk a gofrisutot és kisutjuk a tésztát. Az elso alá pici olajat ontsunk, a tobbi alá már nem kell.
A kész gofrikra rákenjuk a paradicsomos szószt, megszórjuk reszelt sajttal és azonnal tálaljuk.
TIPP: Tolthetjuk milánói szósszal, bolognai szósszal vagy bármivel, amit szeretunk.
(Eredeti recept: ekesandi)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!