felvitel dátuma: 2015-08-17 07:24:29
mai nézettség: 1
nézettség: 2026
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
12 db. csirkeszárny,
1 teáskanálőröltfüstölt paprika,
1 teáskanálőröltcsemege paprika,
1/2 teáskanálcheyenne-ibors, vagycsilipehely,
1 teáskanálkurkuma,
1/2 teáskanálőröltbors,
1 teáskanálsó, (ízlésszerint)
1 teáskanálbarnacukor,
2 evőkanál étolaj,
1 doboz kóla.
Előkészületi idő: 20 perc
Sütési idő: 25 perc
Elkészítés:
A csirkeszárnyakatmegmossuk, ha szükséges a tokokateltávolítjuk, a feleslegetlevágjuk. A fűszereket a kólakivételévelelkeverjükazolajban, majdmindenoldalánjólbekenjük a szárnyakat a mázzal. Néhányórát a páclébenhagyjuk a szárnyakat. Sütőtál, vagytepsialjáraöntjük a kólát, majdegyenletesenelosztjuk a csirkeszárnyakatrajta. Majdnem a sütésvégéigalufóliaalattsütjük, de a legvégén a fóliátvegyük le, éshagyjuk, hogyelforrja a levét a szárny.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.