1 db sertés,tüdő,4 db sertés szív,1,5 db sertés máj,4 db kockára vágott hagyma,3-3 db kockára vágott paprika és paradicsom,1 fej zúzot fokhagyma,ízlés szerint,só,bors,őrölt piros paprika,őrölr kömény,majoránna,2 evőkanál zsír,
a belszerveket,külön-külön fel vágom kockára,és hide vízbe rakom,a hagymát paprikát,a zsírban elő sütőm fonyadásig,majd bele teszem elsőnek a szívet,rá rakom a fűszereket ,fokhagymát és paradicsomot,vízet még nem teszek rá mert sűrű szaftja van a hagymától,de sokáig fől és késöbb pótolni kell mikor lesül zsírjára, ha kezd puhulni a szív,hozzá adom a tűdöt, és mikor már a szív ésa tűdö is meg puhult teszem bele a májat.mert annak nem sok párolódás kell.köretnek,tészta,krumpli,vagy tarhonya mehet hozzá
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!