Nem tud valaki egy ötletes megoldást a héja eltávolítására mert nagyon nehéz pucolni!
3 kg birsalma
-30 dkg cukor
-1-2 citrom leve
-10-12 szem szegfüszeg
4-5 darabka fahéj
-1 mokkákanál natrium benzoát
a birdalmát megmossuk , hámozzuk ,daraboljuk
-feldarabolás után azonnal tegyük fazékba ,öntsük rá a citromlevet és annyi vizet hogy ellepje ( külömben megbarnulhat )
-adjuk hozzá a cukrot és a füszereket .tegyük fel főzni puhára.félpuhára izlés szerint
-amikor kesz belekeverjük a natrium benzoátot
-üvegekbe töltjük .lezárjuk .lehet másnapig szárazdunsztban hagyni
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!