Hozzávalók: 1 kakas, 2 evőkanál zsír, 5 nagy fej vöröshagyma, 3-3 sárgarépa, és petrezselyem, 1 nagyobb karalábé, 2 kg burgonya, 10 dkg csigatészta, só, bors, 1 tv paprika, 1 paradicsom, fűszerpaprika, 1 csokor petrezselyemzöld.
Nekem most egy 4.10 házi kakasom volt.
Gondolom mindenki főzött már bográcsba, A hagymát üvegesre dísztelem a zöldségeket karikára vágva a hagymán megfuttatom, és fűszerpaprikát hozzáadom a húst is belerakom és felöntöm a megfelelő mennyiségű vízzel sózom ízlés szerint és együtt főzöm a paprikával, paradicsomot és a zöldet később teszem bele. Ha már puha a hús a kockára vágott burgonyát hozzá teszem és a tésztát ( de a tészta nem szükséges )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!