Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Bolgár - Szerb Saláta

felvitel dátuma: 2015-07-19 15:32:52       mai nézettség: 1       nézettség: 2708
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:

 

Hozzávalók:

1 kg uborka,
6 nagy paradicsom

4 nagy zöldpaprika,
4 lilahagyma,
,
bors,
borecet,
olaj.

 



 

Előkészületi idő: 60 perc


Elkészítés:

 

Ekészítése :

 

Az uborkát, hagymát, paprikát vékonyan karikára szeletelem, majd az egésze besózom,  állni  hagyom a sóba félórátközben a paradicsomot  is karikára vágom. A  félóra  elteltével  kinyomom  a sóból,megöntözöm  borecettel, kevés olajjal, borssal, kevés porcukorral átkeverem és a felkarikázott paradicsomot is hozzá keveremEbből mindig többet  készítek  napokig eláll a hűtőbe.

 



 

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

9/10 Mészáros Irén 2016 július 26

Én már csináltam ilyen salátát. Annyiban volt más,hogy nem ilyen arányban. Csak elképzelésem szerint amennyit jónak véltem. Nagyon finom szereti a családom én meg különösen. Tehát ez nagyon jó recept. Nem is olyan drága. Remek.

2/10 Szilvai Magdolna 2020 augusztus 15

Nagyon jónak találom a receptet le írtam el fogom készíteni ezt a bolgár salátát saját kertem zöldségeiből .

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.