1-2 szàl sàrgarépa
1 szàl fehérrépa
3 szàl zellerszàr
1 fej vöröshagyma
olaj
30 dkg daràlt sertéshús
5-6 db paradicsom vagy egy kis doboz sűrìtett paradicsom
só
őrölt bors
2-3 gerezd fokhagyma
rozmaring
bazsalikom
spagetti tészta
A két db sàrgarépàt és a fehérrépàt is nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
A zellerszàrat apróra daraboljuk.
Egy nagy fej hagymàt kevés olajon megdinszteljük, ràtesszük a húst, amit fehéredésig kevergetve pirítunk, majd ràtesszük a zöldségeket és azokat is lepirìtjuk egy kicsit.
Sózzuk, borsozzuk ìzlés szerint, a fokhagymàt ràreszeljük.
Ìzesìtjük rozmaringgal, bazsalikommal ízlés szerint.
Megint megkevergetjük és ekkor adjuk hozzá a meghàmozott, paradicsomot vagy a paradicsompürét.
Elkeverjük , lefedjük kis làngon, lassan főzni kezdjük, közben kevergetjük.
Ha nagyon elfőné a levét, akkor kevés vizet öntünk rà.
Kóstoljuk, és màr ha kész , ìzesìthetjük még.
Spagetti tésztàval tàlaljuk reszelt sajtot szórunk rà.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!