1 kg oldalas
fél kg paradicsom (1db 40dkg-os hámozott egész paradicsom konzerv)
2 dl száraz vörösbor
1 csokor petrezselyem
só
olíva olaj
fokhagyma 2 gerezd
A húsokat vágjuk fel a csontok mentén és forró olajban süssük meg minden oldalukat. (én Hot Pen sütőedényben ), de tepsiben is jó . ( Abban a tepsiben praktikus elősütni, ami majd a sütőbe is kerül )
Ha körben kérgesre sült öntsük rá a bort és a többi hozzávalót 2 gerezd fokhagyma és a petrezselyem kivételével.
Fóliával lefedve 200-220 fokon 2 órán át süssük.
Az utolsó 20 percben vegyük le a fóliát és fordítsunk a húsokon, hogy szép piros legyen.
A végén mehet rá a 2 g. zúzott fokhagyma és petrezselyem
Nagyon finom! Még a kövér húsra finnyás lányom is imádja.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!