Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Borított sertésborda

felvitel dátuma: 2015-04-24 11:46:43       mai nézettség: 1       nézettség: 1410
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
 4 szelet csont nélküli karaj,
, őrölt bors, kevés olaj a sütéshez.
 
A borító raguhoz: 3 kanál tejföl, 100 g. előfőzött csirkemáj,150 g. reszelt trappista , vagy más keményebb sajt, 1 db. szikkadt zsemle, 1 tojás, kevés , apróra vágott zöld petrezselyem.
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A karajszeleteket kikloffoljuk, majd mindkét oldalán megsózzuk, megborsozzuk, és kevés olajon, vagy grillserpenyőben minden szeletet megsütünk. A megsült szeleteket papírtörlőre szedjük.
Ugyanabban a serpenyőben a megmaradt zsiradékon a tejfölt összekeverjük az elkapart csirkemájjal, majd hozzádaraboljuk az előzőleg beáztatott zsemlét, a petrezselyem zöldet, a borsot, a tojást, majd a reszelt sajt felét. Lehúzzuk a tűzről, majd addig keverjük, míg csomómentes keveréket nem kapunk. Az előzőleg megsült húsok tetejére halmozzuk. A maradék sajttal megszórva sütőbe tesszük, ahol 10-15 perc alatt készre sül. 
Mivel a hús, és a tetején lévő ragu is előzőleg meg lett sütve, csak pár perc kell, hogy elkészüljön.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.