Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ebédre ajánlott étel receptek » Boros mazsolás csirke

felvitel dátuma: 2011-05-07 13:02:45       mai nézettség: 2       nézettség: 2815
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 dl édes vörösbor
  • 3 ek rum (elhagyható)
  • 2 ek cukor
  • 10 dkg mazsola (én többet szoktam)
  • 4 csirkecomb
  • 6 dkg vaj
  • 1 púpozott kk liszt
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:
  1. A borban a rumot és a cukrot kevergetve feloldjuk, a mazsolát beleszórjuk, és 1-2 órán át (inkább egy éjszakán át) duzzadni hagyjuk.
  2. A combok bőrét lefejtjük, a húst besózzuk, majd a vajon megpirítjuk.
  3. A mazsolát áztatólevével együtt hozzáadjuk, és a húst lefedve kis lángon puhára pároljuk.
  4. Utána a combokat kiszedjük, levét pedig egy kevés vízzel simára kevert liszttel besűrítjük.
Szakács: norci79


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.