krumplipüréhez
1 kg krumpli
2 dl tej
15 dkgmargarin
1 evőkanélsó
szalmakrumplihoz
50 dkgkrumpli
50 dl olaj
Előkészületi idő: 50 perc
Sütési idő: 40 perc
Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
borzashús
a karajtjólkiklopfoljuksózzuk borsózzuk...a krumplitmeghámozzuknagylyukúreszelőnlereszeljükésösszekeverjük a zsemlemorzsával
a húsokatlisztbe a felverttojásbamártjukmajd a zsemlemorzsávalösszekevertkrumplibaforgatjuk takaréklángonsütjük
krumplipüré
a krumplitmeghámozzuksósvízbenpuhára főzzük...leszűrjük majdkrumplinyomóval átnyomjuk...hozzátesszük a margarintés a tejet a jólkikeverjük
szalmakrumpli
a meghámozott krumplit nagyon vékonyra felszeljük és forró olajba aranysárgára megsütjük
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.