Hasonlóan készítem én is, csak mikor megsült, a tetejét megkenem fokhagymás tejföllel, és reszelt sajttal meghintem. Valóban nagyon finom étel! :)
Hasonlóan készítem én is, csak mikor megsült, a tetejét megkenem fokhagymás tejföllel, és reszelt sajttal meghintem. Valóban nagyon finom étel! :)
Jól néz ki. De én mindig attól félek, hogy nem sül meg rendesen a hús. Csirkével szeretném. A sertésről fura módon már kezdünk leszokni. De nem ez a lényeg, hanem hogy nem kell elősütni natúr állapotban?
Kedves Éva! Csináld nyugodtan csirkéből. Az gyorsabban átsül, biztosabb a végeredmény. így lehet vastagabb lyukú reszelőt is használni a krumplihoz. attól még borzasabb lesz. Kedves Rozália! Van, aki még sajtot is reszel rá. Mindenhogy finom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!