Ínycsiklandozó az biztos!!Szuper!!:))
töltött sertés szűzpecsenye
2kg krumpli
1 kg hagyma
25 dkg bacon szeletelt
2 kg sertés tarja
só, bors
0,5kg rízs
1 konzervkukorica
1 kg savanyúkáposzta
2 kg sertéscomb
15dkg füstölt kolbász
őrölt paprika
1 db tejföl
Megsütjük a szűzpecsenyét (sütőben),a töltelék,disznóvágáskor kerül bele kolbászhús .Ha kihűlt felszeljük
A krumplit hagymát bacont egy tepsibe tesszük a tarját befűszerezzük és a hagymás baconos krumplihoz adjuk megsózzuk olajat öntünk rá,csak egy kávéspohárral és megsütjük a sütőben
A rízst megpiritjuk,majd megfőzzük ,én a konzervkukoricát is a rízzsel kicsit főzöm.
Karácsonyi káposzta:sertéscombból pörköltet főzök sűrű,de nem túl sok lével.Veszek egy hőálló tálat vagy tepsit. Elkezdem rétegezni egy réteg savanyúkáposzta egy réteg pörkölt és a füstölt kolbászból pár karika....A végén káposzátval betakarom és tejföllel megkenem.Meg sütöm a sütőben.
Mindenből teszek a tányérra.Laktató!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!