Hozzávalók:
- 16 db babapiskóta
- 3 dl tej
- ízlés szerint vanília cukor, porcukor,rumaroma
- 25 dkg gesztenye massza
- cukrozott tejszínhab
- 1 tábla étcsokoládé
Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot , porcukrot beletesszük,ízlés szerint rumaromát is teszünk. A cukros rumos- tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!