Nagyon guszta.
6 db csirkecomb /nekem filé volt/
10 dkg húsos füstölt szalonna
30 dkg gomba
20 dkg zöldborsó
20 dkg sonka vagy füstölt tarja
1 db tojás
1 fej vöröshagyma
2 db szikkadt zsemle
2 ek libazsír
só
őrölt fekete bors
petrezselyemzöld
szárnyas fűszer
Előkészítés: A gombát megmossuk felszeleteljük. A szalonnát, hagymát, sonkát apró kockákra vágjuk. A petrezselyemzöldet finomra vágjuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk.
Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a sonkát és pár percig pirítjuk. Rátesszük a zöldborsót, gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk amíg a leve elfő. Belekeverjük a petrezselymet,tojást és a kinyomkodott zsemléket. A tölteléket a combok bőre alá töltjük. Tepsibe tesszük a zsiradékkal és 1 dl vízzel,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Sütőben közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!