0,5 kg sertéscomb
1 nagy fej hagyma
1 ek édesanna
0,5 dl paradicsomlé
porpaprika
só, bors, őröltkömény ízlés szerint
5 db közepes szem krumpli
A fűszerek Toldi Fűszer termékek.
Kevés zsiradékon odatesszük a felaprított hagymát,megpárolom,réteszem a köményt, borsot, porpaprikát.
Picit átforgatjuk,aztán ráteszem az édesannát és a paradicsomlét.
A húst felkockázom és az alapra dobom.
Felöntöm vízzel, sózom és készre főzöm.
Míg fő a krumplit felkockázom és olajban kisütöm.
Ha a hús puha hozzáteszem a sültkrumplit.
Picit több szaftot hagyok a hús alatta,mert a krumpli még felszív belőle.
Összekeverem és egy pár percre még lefedem.
Én szílvabefőttel szeretem.
Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!