60 dk sertéstarja, 1/2 fej vöröshagyma,4-5 gerezd fokhagyma, egy kiskanál piros arany, só ízlés szerint, 1 teáskanál vegeta
3 szem nagy krumpli
1 1/2 dl olaj és 2 ek zsír a sütéshez.
A húst felkockázom, és átsütöm az olaj és zsír keverékén. Majd fedő alatt párolom, hogy jól átpuhuljon. Ha kész akkor kiszedem egy lyukas kanállal és a helyén megsütöm a szintén kockára vágott keumplit. A vöröshagymát lereszelem az almareszelőn, hozzáteszem a fokhagymát amit szintén átnyomtam a fokhagymanyomón. Ha kész a krumpli kiszedem egy jénaiba és a húst visszateszem a zsiradékba és hozzáadom a hagymákat, jól elkeverem és lefedve pár percig összepárolom, na meg a vegetát is most dobom rá. Ha kész akkor a krumplival elkeverem és kovászos uborkával fogyasztottuk! Nagyon finom lett!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!