Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Brassói aprópecsenye

felvitel dátuma: 2014-04-01 15:45:12       mai nézettség: 1       nézettség: 1619
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

50 dkg sertés comb vagy

    2 nagy db csirkemell filé   

    1 fej hagyma - vörös

    3 gerezd fokhagyma

    2 evőkanál lecsóalap

    1 nagy késhegynyi bors - fehér (őrölt)

    1 nagy késhegynyi bors - fekete (őrölt)

    1 csapott teáskanál só

    2 teáskanál pirospaprika (őrölt)

    1 teáskanál majoránna

    3 dl víz (forró)

    1 kg burgonya

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockákra vágom. A fokhagymát szintén és hozzáteszem a vöröshagymához. Mehet is a serpenyőbe, dinsztelődni. Hozzá teszem a húst. Addig pirítom, míg szép fehér színe lesz a húsnak, eközben pedig levet ereszt. Pirospaprikával megszórom, elkeverem. Majd beleteszem a lecsóalapot, sózom, Majoránnával fűszerezem és kb. 40 percet főzöm, ha szükséges vizet öntök hozzá.

A burgonyát megpucolom, megmosom és kockára vágom. Sós vízben félig megfőzöm, kb. 10-15 perc alatt. A burgonyát leszűröm, majd forró olajban kisütöm. savanyúság illik hozzá.

Szakács: Klárika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.