Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Brassói aprópecsenye 2

felvitel dátuma: 2018-06-10 21:12:06       mai nézettség: 2       nézettség: 536
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg sertés szűzpecsenye, vagy tarja,
6dkg füstölt szalonna,
1 db zöldpaprika,
1 db paradicsom,
1 vöröshagyma,
3- gerezd fokhagyma,
1 ek  sertészsír vay étolaj,
fűszerpaprika,
őrölt bors,
só,
majoránna ízlés szerint.
1 kg burgonya,
10 dkg zöldborsó

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A felaprított hagymát a szalonnán megpirítottam, majd hozzáadtam a húst, egy picike vizet, majd sóztam borsoztam, és elkezdtem főzni.
Egyszer adtam hozzá szintén egy picike vizet, hogy hadd főjön jó puhára a hús.

Amikor már majdnem jó volt a hús, hozzáadtam a felkockázott paradicsomot és paprikát, majd összepirítottam őket.

Ezalatt lereszeltem a fokhagymát, és a legvégén hozzáadtam a húsos részhez egy kevéske őrölt pirospaprikával pedig. 
A már kisült krumplival összekevertem, és kész. Lehet tálalni, savanyúsággal vagy kompóttal.

Szakács: IlonaB


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.