Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Bármelyik napszakban ajánlott recept » Brassói aprópecsenye

felvitel dátuma: 2011-09-17 08:15:31       mai nézettség: 1       nézettség: 3324
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg sertéscomb vagy lapocka

15 dkg húsos füstölt szalonna

1-1,5 kg burgonya

2 fej vöröshagyma

2 fej fokhagyma

őrölt fekete bors

csipet majoránna

1 ek.paradicsompüré

étolaj

 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A sertés combot és a szalonnát kockákra vagy csíkokra vágjuk tetszés szerint. A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk. A hagymákat apróra vágjuk.

 Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a fokhagyma 3/4 részét és a húst, sózzuk, borsozzuk,egy csipet majoránnát teszünk . Mindig csak pár csepp vizet hozzáadva készre pároljuk. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk a paradicsompürét és átpirítjuk. Rátesszük a maradék fokhagymát, elkeverjük, de nem főzzük tovább. A burgonyát olajban kisütjük és a húshoz keverjük. Tálalásnál házi savanyúsággal kínáljuk.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.