Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Brassói aprópecsenye

felvitel dátuma: 2011-09-29 15:05:54       mai nézettség: 1       nézettség: 3658
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Én ezt általában sertéshúsból készítem.

  • 1 kg sertéscomb felkockázva
  • 2-3 fej vöröshagyma felkockázva
  • , bors, fokhagyma fűszersó, pirosarany
  • pici sárga paprika
  • negyed paradicsom
  • tört pirospaprika
  • burgonya, olaj vagy zsír a sütéshez
  •  paleosan a köret kockára vágott karalábé picit előfőzve, majd megsütve
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 65 perc
Elkészítés:

A hagymát felkockázom és kevés zsíron üvegesre pirítom, majd hozzáadom az ételízesítőt, tört pirospaprikát összekeverem, pici levet teszek hozzá és beleteszem a felkockázott húst. Felteszem főni, mikor fehéredik a hús, azaz már forrt egyet, beleteszem a paprikát és a paradicsomot. Főzöm kb. 10 percig, aztán hozzáadom ízlés szerint a borst, pirosaranyat, kevés fokhagyma fűszersót, vagy két gerezd fokhagymát áttörve. Készre főzöm a pörköltet, hogy a hús megpuhuljon a szaft sűrű legyen. Közben a burgonyát megpucolom, felkockázom és kisütöm, megsózom kicsit vagy fokhagyma fűszersóval. Aztán összekeverem a pörivel. Nálunk amióta ismerem így készítjük.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2011 szeptember 29

Nagyon finom!Nálunk is kedvenc!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.