1kg sertés karaj vagy comb.
1-1,5kg krumpli,
1 nagy fej hagyma,
2-3gerezd fokhagyma,
só,bors,pirospaprika
delikát
A karajat felszeleteltem vékony csíkokra,főzőedénybe kevés olajat apróra vágott hagymát tettem és beleraktam a húst,felengedtem kevés vízzel.
Befűszereztem sóval,borssal,pirospaprikával egy kis delikát és az atnyomott fokhagyma.Puhára főztem,jól lefőtte a levét.
A krumplit most hasábbra vágtam és megsütöttem,de készítettem már szalma krumplival is -azzal is finom.
Van mikor összekeverem a húst a krumplival de nem mindig,ez ízlés dolga.
Saványú uborkával kínálom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!