Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ebédre ajánlott étel receptek » Burgonya krémleves

felvitel dátuma: 2016-01-29 16:32:37       mai nézettség: 1       nézettség: 1483
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók:

 

1    kg Burgonya

1 tk tárkony

1    fej Hagyma

1    evőkanál Tejföl

1    tk

1 csipet bors

1 evőkanál vaj

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

A hagymát megpucoljuk,a lábasban megpirítjuk a vajon majd megsózzuk és kis lángra visszavéve hagyjuk dinsztelődni. Ezalatt meghámozzuk a krumplit és feldaraboljuk , majd feljebb vesszük a hagyma alatt a lángot és megfuttatjuk őket. Nem kell sokáig csinálni ezt, csak pár percig. Utána felengedjük a vízzel, hogy jól ellepje és kis lángon hagyjuk rotyogni 30 percig. Miután ellenőriztük hogy megfőtt  akkor  összeturmixoljuk.

Turmixolás után sűrű lesz a leves, nem kell megijedni, csak öntsük fel vízzel, és szabadon alakíthatjuk, milyen sűrűségű legyen . Most kerül bele a bors  a tárkony majd a  tejföl, és lehet utána ízesíteni.
Tálalás pirított  kenyérrel és sárgarépás leves gyönggyel ajánlott. Nálunk utóbbi volt.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.