Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Burgonyafasírt és paradicson leves

felvitel dátuma: 2014-01-17 15:34:15       mai nézettség: 1       nézettség: 3386
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:  1 kg burgonya, 2 egész tojás, 2 csapot evőkanál liszt, 1 fej fokhagyma, őrölt bors, , delikát, 2 teáskanál paprika, étolaj a sütéséhez

Hozzávalók:

1 l paradicsomlé, 2 evőkanál liszt, kevés étolaj, zeller zöld, 1 kisebb fej vöröshagyma,, cukor ízlés szerint

Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A burgonyát lereszelni,a fokhagymával együtt a többi hozzávalókkal összedolgozni és egy serpenyőben pirosra ki sütni  Serpenyőbe 3 evőkanálal teszek és kanalanként el lapitom így háromdarab sül ki egyszere!

TÖBBEN KÉRDEZTÉK HOGY NYERS VAGY FŐTT BURGONYÁT KELL RESZELNI!

NYERS BURGONYÁT KELL HOZZÁ RESZELNI!!!

Paradicsom leves

Az olajjal és lisztel rántást készíteni,felönteni a paradicsomlével, sózni, ha kell cukrozni, apróra bele vagdalni a vöröshagymát, és a zeller zölddel együtt készre főzni. Lehet bele főzni vagy kevés rizst,vagy pici apró tésztát, kinek mi a szimpatikusabb.

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.