Hozzávalók 4 főre
70 dkg burgonya, 30 dkg baconszalonna, 1 tk tárkony, 15 dkg reszelt ementáli sajt, 3 ek tejföl 5 dkg vaj, só, bors, ízlés szerint
Elkészítés: |
A burgonyát megtisztítjuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. A bacont egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor a burgonya megfőtt egy kiolajozott hőálló edénybe tesszük és hozzákeverjük a sült bacont is. A reszelt sajt felét a tejfölt és a vajat, valamint a tárkonyt összekeverjük és eloszlatjuk rajta. A sajt másik felét a tetejére szórjuk és 180 fokos sütőben 12-18 percen át sütjük. |
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!