Csodálatos!!!!
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
5 dl tej
egy tábla étcsokis bevonó (15 dkg)
2 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál kávépor
2 evőkanál capuccino por
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk nagy tepsiben, 180 fokon 17 perc alatt.
Az 5 dl tejben megfőzzük a pudingport, amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd kétfelé osztjuk.
Az egyik felébe a kávét, a másik felébe pedig a capuccino port keverjük. Először a capuccinós krémet kenjük a piskóta tetejére, majd a kávés krémet kenjük rá a capuccinós krémre. Tetejére csokimázat kenjünk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!