- 1 csomag spagetti
- 5 dkg vaj
- 1 púpozott evőkanál liszt
- 6 dl tej
- 20 dkg gomba
- 20 dkg sonka
- 10 dkg reszelt sajt
- olaj
- só, bors, szerecsendió
A vajból, lisztből, tejből besamel mártást készítünk, amelyet sóval, borssal, szerecsendióval ízesítünk. Amint ez kész, hozzáadjuk a reszelt sajtot.
A gombát olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a sonkát, és összepirítjuk a gombával.
A besamel mártást hozzáadjuk a pirított gombához és sonkához, spagettit főzünk hozzá, és végül az egészet bekeverjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!