2 fej saláta
3 gerezd fokhagyma
1 csésze felkockázott bagett
3 ek olívaolaj
5 dkg parmezán sajt
Öntet:
2 tojássárgája
1 kk mustár
Só
1 dl olívaolaj
8 szardellafilé
4 gerezd fokhagyma
1 ek worcester mártás
Fél citromleve
A salátaleveleket megmossuk. 3 gerezd fokhagymát összezúzunk majd barnára pirítjuk benne a bagettet.
A tojássárgákat keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a mustárt, sót, belecsurgatjuk az olajat.
Fokhagymát, citromlevet, worcester szószt, és még egy kis sót.
A salátalevél darabkákat belekeverjük a bagettkockákkal együtt Rátesszük a mártásra a szardellafilét.
Tányéron elrendezzük és parmezánt szórunk a tetejére.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!