Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Cigánypecsenye

felvitel dátuma: 2011-09-18 10:13:51       mai nézettség: 1       nézettség: 4365
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet sertés tarja csont nélkül /14-16 dkg/db/

6-8 gerezd fokhagyma

30 dkg füstölt szalonna

őrölt fekete bors

grill vagy steak fűszerkeverék

étolaj

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A tarja szeleteket kiklopfoljuk, a hártyás, inas részeket bevagdossuk, majd befűszerezzük. A fokhagymát apróra vágjuk. A szalonnából 4 darab k.b. 6-8 cm hosszú, 1 cm széles szeletet vágunk. Hosszában középen egyszer, keresztben 4-5 helyen bevágjuk. A befűszerezett tarját egy edénybe tesszük, megszórjuk a fokhagymával, és olajjal leöntve 1-2 napig pácoljuk.

Elkészítés: Egy serpenyőben kisütjük a szalonna szeleteket, majd félre tesszük. A visszamaradt zsírban szép pirosra sütjük a tarját.. A sült szalonna szeleteket /előzőleg pirospaprikába mártva/ a húsra helyezzük. Sült burgonyát készítettem mellé

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Hani 2011 szeptember 18

Szuper! Most annyira megkívántam a sült szalonnát:-)!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.