A 6 fehérjét 6 kanál vízzel, csipet sóval, a cukor egyharmadával keményre verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a 6 kanál vizet, a porcukrot, még verjük kicsit, aztán a sárgákat lazán elkavarjuk benne és a liszttel összeszitált pudingport és szódabikarbónát is.
26 centis formába töltjük aminek papír van az alján, ugyanis nagyon magas lesz és át kell süljön, így kevésbé sül meg az alja, gondolom én, mivel csak liszteztem és egy cseppet barna lett, sőt ki is futott mert egy jó mokkáskanál szódabikarbónát tettem hozzá.
A krém:15 dkg vaniliás pudingot megfőztem 1 l tejjel, 1 citrom levét is hozzáadtam, cukrot ízlés szerint, ami pudingot használok nincs benne cukor, a METRÓban veszem, kilós, TUTTI a neve.
Amíg hűl, 1 l Hulalát felverek, teszek bele citromaromát bőven a kétharmadát összedolgozom a kihűlt pudinggal.
A tortát háromba vágom, ezzel a krémmel töltöm, ez jó sok krém, jut az oldalára és a tetejére is, majd a maradék habbal bevonom, díszítem.
Nagyon magas lett, illetve jó magas, volt mit enni belőle.
Amennyiben nem akarjuk hogy magas legyen és csak ketté vágnánk, 4 tojással számoljunk, mindent arányosan.