Nagyon finom egyszerű kezdőknek is ajánlom..
Elkészítés:
Sütünk két 8 tojásos piskótát, lekvárral megkenjük és piskóta tekercsnek feltekerjük. Hagyjuk hűlni, közben elkészítjük a krémet.
A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok levét és reszelt héját.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe.
A piskótatekercset felszeleteljük, majd kibélelünk vele egy kerek jénai tálat.
Elkezdjük a krémet felváltva rétegezni a piskótával egészen míg a tetejére nem érünk.
Én egy éjszaka hűtőben tartom másnap szeletelem.
Nagyon finom,és igazán pikáns ez a torta
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!