Előmelegitjük a sütőt 200 fokra.
A víz kivételével a piskóta hozzávalókat egy nagy tálban elektromos habverővel 1percig keverjük, majd hozzáadjuk a forró vizet.
Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe átöntjük a tésztamasszát, elsimítjuk. és 8-10 percig sütjük (sütés közben nem szabad kinyitni a sütőajtót!).
Kiveszzük a sütőből, és 5 percig a tepsiben pihentetjük, majd porcukorral megszórt sütőpapírra borítjuk és letakarjuk további 5 percre egy nedves konyharuhával, majd felcsavarjuk a sütőpapírral együtt, és hagyjuk kihűlni.
A citromkrém elég időigényes:
Gőz felett (lábosban is meg lehet próbálni) sűrűsitjük a 2 tojássárgáját, 1 citrom levét,és héját, 10 dkg vajat és 10 dkg cukrot.
Rákenjük a tésztára és felcsavarjuk.
Jó étvágyat kivánok!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!