Melegítsük elő a sütőt.
A tojásokat a cukorral addig keverjük, míg habos masszát nem kapunk. Kisebb adagokban hozzáadjuk a lisztet, közben keverjük, majd az olajat is hozzáöntjük. Nagyobb, sütőpapírral bélalt tepsire öntjük a masszát, elsimítjuk egyenletesen, majd a sütőbe tesszük 8-10 percre. Nedves konyharuhára borítom a sütőpapírt lehúzom róla, és feltekerem a konyharuhával együtt. Amíg hűlt, elkészítettem a citromkrémet.
Egy hőálló keverőtálban, gőz fölött az összes hozzávalót addig keverjük, míg folyékony, de sűrű masszát nem kapunk.
A visszahajtott, kihűlt piskótán elosztom a kihűlt krémet, és visszahajtom. Mikor teljesen megdermedt, csokoládéöntetet csorgatok a tetejére.