Nagyon finom volt a torta.
Piskóta:
4 tojás
4 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
2 evőkanál víz
0.5 csomag sütőpor
Sárga krém:
1 csomag vaníliás puding
5 dl tej
4 evőkanál cukor
2 dkg vaj (vagy margarin)
Fehér krém:
250 gramm Mascarpone sajt
2 dl habtejszín
4-5 evőkanál porcukor
250 gramm erdei gyümölcs/fagyasztott/
A piskótához ketté választjuk a tojásokat,a hozzávalóit összekeverjük,a habbá vert tojásfehérjéket hozzáadjuk(nem verjük fel keménnyé!!!).Előmelegített
A sárga krémet a hozzávalóival együtt megfőzzük keményre,és a 2 dkg vajat a végén beleolvasztjuk.
A fagyasztott gyümölcsöt rátesszük a piskótára,majd ráöntjük a forró krémet,hagyjuk megdermedni 2 óráig(hűtőben)
A fehér krémnél a habtejszínt felverjük keményre,és összekeverjük a cukrozott sajttal.Finoman bekenjük vele a torta minden oldalát,majd tetszés szerint díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!