Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Desszert étel receptek » Coliva, Árpakása gyöngy

felvitel dátuma: 2013-10-14 13:45:22       mai nézettség: 1       nézettség: 2203
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1 csésze árpakása (búza)
3csésze viz
1 kiskanal so
300 g cukor
500g dio (orolt)
kevés citromhéj
1 vaniliacukor
szóráshoz tetejére őröltkeksz
rumeszenc

Előkészületi idő: 50 perc


Elkészítés:

Megfőzzük az árpakását sóval. Főzés után hozzáadod a cukrot, diót, és kakaót(1 kanál), rumot, vaníliacukrot és a narancshéjat.
Tetejét megszórod őrőltkeksszel, v kókuszreszelékkel, s díszíted ahogy szeretnéd. Jó étvágyat hozzá!

Ez nálunk egyházi étel az ortodoxoknál, halotti misékre készítik, de nagyon finom, és egészséges, főleg ha nem félünk a kalóriáktól. Hidegen tálalva isteni:)!

Szakács: baba


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.