Hozzàvalók:
1 csomag csàszàr-szalonna-szelet
fél kg csirkemellfilé
fél pohàr tejföl
só
pirospaprika
liszt
sajt
A csirkemellszeleteket kissé kikloppfoljuk sózzuk, beleforgatjuk lisztbe, mindkét oldalàt megsütjük egy kis olajon.
Csàszàrszalonna szeletekre fektetjük őket.
A tejfőlt sóval, pirospaprikàval összekeverjük, megkenjük vele a húsokat, és feltekerjük a szalonnàval együtt.
Jénai tàlba fektetjük a tekercseket, tetejükre egy vékony csìk sajtot teszünk, és lefedve sütőpapírral süssük.
Utàna levesszük a sütőpapírt , és kissé megpìrítjuk.
Sült krumplival tàlaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!