Palacsintához (kb.13 db):
Pudinghoz:
Kakaóshoz:
A palacsinta hozzávalóit összekeverjük egy Keverő Tálban.
A Mesterszakács Palacsintasütőt előmelegítjük a tűzhelyen. Mikor meleg egy kis merőkanálnyi tésztát ráöntünk, körbefolyatjuk és megsütjük. Aki ügyes feldobva fordíthatja, bár elég nehéz ehhez a Mesterszakács Palacsintasütő. Aki nem izompacsirta, az a Kanálbazár Spatulával fordítsa meg.
A kész palacsintákat egy tányérra tesszük.
Míg sülnek a palacsinták, elkészítjük a pudingot is.
Az 1 literes MikroKannába beleöntjük a tejet, beletesszük a cukrot és a pudingport. Jól elkeverjük.
Mikróban 600 W-on 5 perc alatt készre főzzük. Félidőben és a végén megkeverjük. Amíg sülnek a palacsinták, hagyjuk hűlni a pudingot. Néha megkeverjük, hogy magakadályozzuk a tetejének a „bőrösödését”.
Mikor kisültek a palacsintáink, megtöltjük felét a pudinggal, felét a kakaóval.
A pudingot a palacsinta közepére tesszük, két szélét behajtjuk úgy, hogy fedjék egymást, majd a másik két végét is fedéssel behajtjuk.
A kakaósat pedig hagyományosan feltekerjük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!