Hozzávalók:
8 db tojás sárgája, 8 evőkanál cukor, 8 evőkanál liszt, 1 sütőpor, 1,20 dkg magozott cseresznye, 8 tojásfehérje
Elkészítése:
A tojás sárgát a porcukorral habosra keverem, és a lisztel elkevert sütőport hozzáadom a tojásos masszához. A tojás fehérjét kemény habbá verem és óvatosan belekeverem a kikevert tésztához. Egy 35x 30 tepsit sütőpapírral kibélelek és a tésztát beleöntöm, megszórom cseresznyével. Előmelegített sütőben 160 C fokon megsütöm, ha kihűlt porcukorral megszórom a tetejét.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!