Hozzávalók:
50 dkg liszt
15 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
25 dkg margarin
1 egész tojás
3 tojássárgája
2 dl tejföl
A töltelékhez
1,5 kg cseresznye
2 ek búzadara
fahéj, ízlés szerint
porcukor ízlés szerint
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval összeállítjuk a tésztát. Egy órát hűtőben pihentetjük. Ezek után két egyenlő részre osztjuk, majd az egyik felét egy 30x35 cm-es tepsibe tesszük. Megszórjuk 2 ek búzadarával, beterítjük a kimagozott cseresznyével, majd megszórjuk porcukorral és fahéjjal.Tetejét porcukorral szórjuk meg.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!