Nagyon jó kis recept! Fincsi!!!! A tésztája isteni, a cseresznyére én kevesebb cukrot raktam, de lehet, hogy legközelebb nem is rakok.
20 dkg margarin
4 tojás sárgája
4 tojás fehérje
7,5-7,5 dkg cukor
kb. 80 dkg cseresznye
20 dkg liszt
1/2 cs. sütőpor
A tojás sárgáját kikeverjük 7,5 dkg cukorral, utána a margarinnal és végül a liszttel/ sütőporral elkevert/
A 4 tojás fehérjét szintén 7,5 dkg cukorral felverjük habbá és óvatosan összekeverjük a tészta masszával.
Kilisztezett, ki margarinozott tepsübe öntjük.
A cseresznyét kimagvaljuk, 15 dkg cukorban tartjuk és sütés előtt a tésztára rakjok.
175°C sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!