Ez is bekerült a szakácskönyvbe:) nyami
3 tojás
15 dkg kókuszliszt (melyet kókuszreszelék ledarálásával állítottam elő)
1mokkáakanál foszfátmentes sütőpor
2 taáskanál xilit
25-20 dkg magozott cseresznye
3 dkg kókusz zsír
A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéből csipetsóval kemény habot készítünk. Sárgáját kikeverem a xilittel, valamint hozzáadom a kókusz zsírt. A kókuszlisztet elkeverem a sütőporral majd kanalanként hozzáadom a tojássárgájához és eldolgozom. A végén belekeverem a tojáshabot . Sütőpapírral bélelt tepsibe rakom majd a végén a tetejére szorom egyenletesen elosztva a cseresznyét. Előmelegített , középmeleg sütőbe sütöm.
Ez is bekerült a szakácskönyvbe:) nyami
Ritus, ahogy írom a recepteket le, azt vettem észre, hogy nekem hiányzik az, hogy a tepsi mérete kb. mekkora, hogy közepes, vagy őzgerinc, vagy magasfalú ilyesmi, valamint a sütési idő mégis kb. mennyi. Én időzíteni szoktam a sütéseket és a vége fele ellenőrzöm, hogy hogyan áll. köszi
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!