2 csomag babapiskóta, 1/2 csomag zselatín, 1 nagyobb üveg cseresznyebefőtt, 3-4 közepes alma, 1 csomag vanília puding, tej, 2 cs. vaníliacukor, kristálycukor
Egyszerű és nagyszerű, kislányom névnapjára készítettem:
Kapcsos tortaformát ezüst papírral kiraktam, szorosan egymás mellé a piskótákat, fölé 2 reszelt alma+vanília cukor+cukor keverékét, újra piskóta. Megfőztem 1 vanília pudingot jó sűrűre, belepotyogtattam a kimagozott cseresznyebefőtt felét, majd fölé vagy piskótaréteg vagy pedig a másik 2 lereszelt alma mehet. Ezt rétegeztem, míg el nem fogyott az összes összetevő, majd cseresznyéből kiraktam a kislányom nevét és a befőtt levéből és zselatínporból zselét főztem, ezt kanalásztam rá kicsinyenként. Hűtőben hagytam 1 éjszakát, másnap szeleteltem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!