1/2 kg sertéscomb vékony csíkokra vágva
4 kis dobozos sűrített paradicsom
2 dbz konzerv vörösbab
2 dbz kukorica
2 fej hagyma
5 gerezd fokhagyma
2 db TV paprika
2 db paradicsom
só
bors
A húst forró olajon megpirítjuk, majd ráöntjük a paradicsomszószt és rászórjuk a fél karikára vágott hagymát. Pár perc múlva rátehetjük a szeletelt paprikát és paradicsomot is, fűszerezzük, majd ha szükséges, kevés vizet is öntünk alá, és fedő alatt megpároljuk. Ha a hús megpuhult, rátesszük a babot és a kukoricát. Utolsó lépésként megbolondítjuk az apróra kockázot, vagy préselt fokhagymával. Elzárjuk a gázt, és még egy negyed órát hagyjuk saját gőzében párolódni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!