Ínycsiklandozó látvány!!:))
A fűszerek Toldi Fűszertermékekből:
A csicseriborsót leáztatom előző este. Másnap felteszem bő vízben kicsit ételízesítővel ízesítem és a szalonnát csíkokra vágva, a kis darab sonkát beletéve felforralom. Forrás után lejjebb veszem a hőfokot közepesre és beleteszem a szódabikarbónát. Kb. fél órát főzöm, majd a megpucolt, feldarabolt zöldséget és répát is beleteszem, kis tárkonyt, petrezselymet. Mikor majdnem teljesen kész, kevés olajon megpirítom a lisztes zúzott fokhagymát, és rántást készítek, majd tört pirospaprikát keverek bele és hozzáöntöm a leveshez. Teszek hozzá kis paprikakrémet, majd pár percig még főzöm és kész.
Bármilyen csipetkét is lehet készíteni hozzá, nálunk nem volt rá szükség. A gyerekeknek is nagyon ízlett.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!