A lisztet elmorzsoljuk a Rama margarinnal és a liszttel. Fél dl tejet egy kevés cukorral meglangyosítunk. Belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a liszthez és alaposan eldolgozzuk. Hozzáadjuk a 2 ek olajat és ha szükséges akkor még tejet. Akkor lesz jó a tészta ha elválik az edény falától és a kezünkről leválik. Három cipóba osztjuk. Az elsőt kinyújtjuk téglalap alakúra, fél cm vastagra kb. Megkenjük kevés olajjal és megszórjuk a kakaós cukorral. Ujjnyi szeletekre vágjuk. A másik két cipóval is így járunk el csak az egyiket kókuszreszelékkel, a másikat vaníliás cukorral szórjuk meg. Ezeket is felszeleteljük. A csigákat egy 26 cm-es, kizsírozott tortaformába sorakoztatjuk váltogatva. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!